RSS

Forum Posting and Profile Editor

09 Mar

We have launched a new editor for the forum posting and profile editing screen. The new editor is not only faster to load  but also gives mobile users the same type of semi-WYSIWYG forum posting option previously only available to desktop users.

Old spellchecker option has been deprecated in the new editor as it now supports browser’s built-in spellchecker which is more accurate, customizable, and comes bundled for free with all modern desktops and mobile devices.

We do expect some rough edges on the new editor so please send in your bug reports and help us flush out all the quirks.

Fixed:

  • Problem with network login using Google/Twitter/Facebook account.
  • Error connecting or frequent disconnection to the admin area from certain internet service providers.
  • Stats bar graphs not able to scroll horizontally for some.

For those having issue with “loading charts” within the Stats area, please clear your browser cache and reload.

 
39 Comments

Posted by on 03/09/2013 in Uncategorized

 

39 responses to “Forum Posting and Profile Editor

  1. The Rocker

    03/09/2013 at 4:52 am

    o_O

    Why the forum replying feature is not working with Opera Mini web browser (mobile)?

    I liked the old forum posting better. This is giving headache.

     
    • I amthebest 04

      03/10/2013 at 3:28 am

      The rocker that’s not a. Proper name dude u have to be kidding I can not even read his writing because its small and I’m talking to the profile editor

       
    • piper pickles pepper

      03/12/2013 at 7:04 pm

      I got headache too I’m actually just sign up on fan fiction on mobile so…

       
  2. Guardian

    03/09/2013 at 4:56 am

    Will take some time to get used to the new editor…
    especially the fact that when you write a reply and hit enter, the ‘Undefined’ marks the line where you should write, but your pointer moves two lines below that point. If you don’t know that, you’ll continue to write and end up with a post containing lots of ‘Undefined’ lines.

    Think that should be changed.

     
    • Xing

      03/09/2013 at 5:05 am

      What browser are you using?

       
      • Guardian

        03/09/2013 at 5:08 am

        Firefox

         
      • Guardian

        03/09/2013 at 5:16 am

        *firefox 19.0.2

        tried with Goggle Chrome as well. Seems to work fine with Chrome, couldn’t reproduce that bug.

         
      • Guardian

        03/09/2013 at 5:51 am

        Just tried with Apple’s Safari browser.

        Same result as with Chrome, no bugs.

         
  3. Chosha Kurenai

    03/09/2013 at 5:03 am

    I’ve been having problems to paragraph and paste things when I’m on forums. Is there any way to fix that? Otherwise I much orefer the old forum posting.

     
    • Xing

      03/09/2013 at 5:05 am

      What browser and version are you using?

       
  4. The Rocker

    03/09/2013 at 5:10 am

    I’m using opera mini mobile web browser version 7.0.31380

    Everytime I tried click on reply window, it automatically gets refreshed.

     
  5. nowistand

    03/09/2013 at 5:11 am

    It’s probably just me but FFN isn’t loading. I’m using Firefox’s most recent update.

     
  6. The Rocker

    03/09/2013 at 5:14 am

    And no, both the versions of the site i.e. Regular and Mobile are not working for forum posts.

     
  7. DesireAtGunpoint

    03/09/2013 at 5:15 am

    I use a Nintendo 3DS on mobile for writing on forums and it won’t let me write anything! We don’t type the way you do on IPods and such, please fix the matter. Thank you.

     
  8. Julian

    03/09/2013 at 5:15 am

    It isn’t easier at all! Its extremely diffiult, it sometimes won’t let me post, I can’t send links and the ‘Enter’ button doesn’t work anymore!

     
  9. Rinoreiri Murino Hitsuzen

    03/09/2013 at 5:21 am

    This is giving a headache.
    On my computer, I now have to use html formatting to make paragraphs and they occasionally don’t show up.
    Links work less than half the time as well.

     
    • favonilla

      03/09/2013 at 5:34 am

      I’m also having to use html in the forums. It’s almost impossible to read (I have poor eyesight). My browser is IE8

       
      • Guardian

        03/09/2013 at 5:38 am

        I recomment using Google Chrome 25.0.1364.160.

        Tried for the last 20 min, but could not reproduce one of these bugs there.
        Firefox has the formatting problem, and well… will try it out with Safari in a few.

         
  10. Megadracosaurus

    03/09/2013 at 5:27 am

    Oh for the love of- WHAT’S WRONG WITH THE FORUM?! This isn’t easier, nor it is faster. It is more, like, confusing, irratitaing and frusttarting!

     
  11. Klaus Schilling

    03/09/2013 at 6:13 am

    Reply doesn’t work for me at all (GNU/Linux, an older firefox version) and old hardware.

    Wysiwyg has not worked before, but I don’t want wysiwyg, anyways, and disable styles in order to get to tge plain textfield. But the posting button does no longer work at all.

     
  12. MedusaLegend

    03/09/2013 at 6:46 am

    I don’t understand the procedure “clear the browser cache” for the problem of the stats. And I am using google chrome.

     
  13. sorry

    03/09/2013 at 7:14 am

    please just stick to adding new features to the site. dont try and fix the old ones they are working fine.

     
  14. Jennifer White

    03/09/2013 at 8:19 am

    Finally my charts are working and i can how many visitors there I was wondering when you going to get that fixed.

     
  15. Lynn Hollander

    03/09/2013 at 1:41 pm

    Cleared. Charts are working again. –The number of visits/visitors was given even when the charts weren’t working, It’s still nice to have them back.

     
  16. hikaripurinsujemuzu

    03/09/2013 at 2:43 pm

    Awesome! It’s great to see that we’re changing! Now to check that out…

     
  17. I amthebest 04

    03/10/2013 at 3:30 am

    Hi guys

     
  18. Grey

    03/11/2013 at 1:25 am

    It doesn’t work on mobile Mercury *at all*. I still have to use quick reply and use XHTML to format my posts. There’s no editor!

     
  19. Kitsune Fuyuki

    03/12/2013 at 1:43 am

     
  20. Jarmila

    03/12/2013 at 1:02 pm

    I was wondering, is it possible to have a strike-through option when posting stories? I think you had that at one point, but it’s been removed. :/

     
  21. piper pickles pepper

    03/12/2013 at 7:00 pm

    Ok my head hurts now :/

     
  22. Becca

    03/13/2013 at 12:13 am

    I can’t access the regular site so I can post a chapter on my story. I am using this through my cell phone and have posted chapters previously by just clicking on the normal site, not the mobile site. No matter how many times I select ‘regular site’, it just brings me to this mobile one. The only thing I can think of is when I cleared my history a couple weeks back? Help, please, I need to update my story!

     
  23. twigirl28

    03/14/2013 at 7:07 pm

    I cant post a new chapter to any of my stories!

     
  24. Sam

    03/15/2013 at 5:57 pm

    It not letting me log in

     
  25. Mac

    03/16/2013 at 1:38 am

    Everything I had in Bold and Italic on my Profile is gone and every time I try to put it back when I hit Update Profile… it won’t save it. If this goes on for too long… I’m going to look for another site

     
  26. shinjuriki

    03/16/2013 at 2:27 am

    I’m loving the forums now!

     
  27. Glittering Moonlight

    03/16/2013 at 11:37 pm

    The profile is annoying. It was bold, but then now if I update it, it has to be made bold again and again. Please change? It takes longer and is annoying. -_-

     
  28. Building Dreams

    03/18/2013 at 10:12 am

    On the forum posting, it won’t even load the new editor. And, when I break into paragraphs, it just squishes them up when I post it. Now that is annoying. I haven’t touch my profile editing yet, because I just don’t want to deal with the hassle of everything. I am glad I am not the only one having problems with this new editor. Please, launch back the old editor!

     
  29. Anaya Griffin

    03/19/2013 at 10:38 pm

    I’m using my 3DS to write this, and I made this account on it too. I will be switching to a laptop, soon. Please tell me how I can post stories. Also, it would be amazing if you could show me how to view my account. Thanks!

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 40,041 other followers

%d bloggers like this: