RSS

Forum/PM Fixes

30 Aug

Fixed

  • PM inbox/outbox list bunching up. The display layout was broken by the last update.
  • We have cleared all block list for forums. Incorrect data was causing some users from being blocked erroneously.
  • Forum management page errors since last update.
 
62 Comments

Posted by on 08/30/2012 in forum, pm

 

Tags: ,

62 responses to “Forum/PM Fixes

  1. PetiteDiable

    08/30/2012 at 12:56 pm

    Not sure where to put this but I haven’t been recieving updates for possibly a week now……is there something wrong?

     
  2. Aubrey

    08/30/2012 at 1:53 pm

    Oh thank you so much. That’s much better. It looks much nicer now.

    If you don’t mind, could you reinsert the dividers for the favorites/stories lists on people’s profiles too?

     
  3. Liz

    08/30/2012 at 3:02 pm

    There is something wrong with the select/change category button when posting a new story. Could that situation be assessed and fixed promptly? Thank you.

     
  4. ShikiKira

    08/30/2012 at 4:12 pm

    Thank you fixing the inbox and outbox! I can look at them again without pain. Same as before with the other requests, but I have to agree with Aubrey. Please re-insert the dividers for Favorites and Alerts. It makes it easier to differentiate which story is which when we want to delete them. Even with the highlighting it’s still easy to delete the wrong story.

     
  5. konarciq

    08/30/2012 at 4:37 pm

    Just asking, since I don’t want to risk trying it. What is that “no entry” sign on the right end of each message in my inbox for?

     
    • Unyielding Wish

      08/30/2012 at 5:04 pm

      I believe it means “delete.”

       
      • konarciq

        08/30/2012 at 5:42 pm

        Thanks! I believe I’d better stay away from that one then…

         
  6. sailorkagome91

    08/30/2012 at 5:26 pm

    im having problems up loading my storys every time i click on docx it dose nothin i just stay at the account info

     
  7. CodyGotKilld

    08/30/2012 at 5:31 pm

    Is it just me or is the site’s formatting bugging out on anyone else? All of the quick links on the navigation pane is in one corner and stories are unreadable. I am using IE9 and this issue has just happened.

     
    • Jan

      08/30/2012 at 5:41 pm

      No, I’ve having these same issues. I’ve logged in but I am unable to clink on any links – publish, traffic stats, messages etc. Using ie

       
      • snarky_panda

        08/30/2012 at 5:51 pm

        Yeah, I’m having the same issues. I emailed the support team.

         
    • Athene

      08/30/2012 at 5:41 pm

      CodyGotKilled: nope, it’s not just you. The display is completely messed up on both fanfiction.net & fictionpress.com. Am running Firefox 15 on my computer, and my phone’s browser is displaying the same issue, too, so it’s definitely a server probem at the other end.

       
    • mike

      08/30/2012 at 5:57 pm

      Same here. From what I can tell, every other resource required to load the page has been moved, allowing the page only to half render itself before encountering problems.

       
  8. Adina

    08/30/2012 at 5:35 pm

    I just went to the site on my iPad and it looks completely different. The words are really large and the format is weird. I didn’t change any iPad settings either. Not sure what is going on.

     
  9. Glen Bieber

    08/30/2012 at 5:36 pm

    The FanFiction site is not loading images right. Just a heads up

     
  10. coledragonknight

    08/30/2012 at 5:36 pm

    I’m using Chrome. And all the lines have dissapered from the forum layouts…

     
  11. xraiderv1

    08/30/2012 at 5:38 pm

    the mobile site is not loading correctly on my nintendo 3ds OR my nook color, so its not just you, CodyGotKilld

     
  12. CodyGotKilld

    08/30/2012 at 5:41 pm

    It’s like the whole site is about to crash because the formatting is all jumbled up to the left-hand side of the screen. I guess one of the tweaks was a no-go to the the site? Hhope they fix it soon because I cannot see any of my alert/fav list due to it being jumbled.

     
  13. Living For Jesus

    08/30/2012 at 5:42 pm

    Same here, CodyGotKilld. I’m peeved right now because I was working on a new fic chapter and hoped to post it tonight, but I can’t even find the account link with my SN at the top of the page.

     
  14. XxXwarriorsheartXxX

    08/30/2012 at 5:42 pm

    I just logged into FF.net to check and hopefully update and edit a story. I can’t the old ‘edit’ tab or anything. If anyone could either tell me what’s going on or point me in the right direction, it’ll be most appreciated.

     
  15. KingdomOfThomond

    08/30/2012 at 5:43 pm

    I’m using Firefox, and I’ve got the same problems as CodyGotKilld. I can login because I’ve bookmarked the log-in page, but I can only access Account Settings and nothing else. I cannot log out, as the log-out link (as well as the log-in link) has disappeared.

     
  16. xraiderv1

    08/30/2012 at 5:44 pm

    the main site’s being a little funny as well.

     
  17. BeyondxHatred

    08/30/2012 at 5:44 pm

    I am still experiencing issues in formatting on the Login page. As was stated above, the navigation does not seem to be responding, as well as there being bunching of the categories at the top. Is this still being worked on?

     
  18. CodyGotKilld

    08/30/2012 at 5:45 pm

    The homepage is fine, but anything else is screwed up due to formatting.

     
  19. xraiderv1

    08/30/2012 at 5:46 pm

    no.. home page is broken as well.. the ENTIRE site appears to be about to crash or is in the process of doing so..

     
  20. Guest

    08/30/2012 at 5:46 pm

    Did the update break the main fanfiction.net page? It looks all screwy. I’m using IE8 right now on an older Windows XP PC and am getting the following errors:

    Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648; InfoPath.2; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET4.0C)
    Timestamp: Thu, 30 Aug 2012 21:42:16 UTC

    Message: Object expected
    Line: 20
    Char: 21
    Code: 0
    URI: http://www.fanfiction.net/

    Message: Object expected
    Line: 25
    Char: 17
    Code: 0
    URI: http://www.fanfiction.net/

    Message: Object expected
    Line: 31
    Char: 17
    Code: 0
    URI: http://www.fanfiction.net/

    Message: ‘XUNAME’ is undefined
    Line: 133
    Char: 1
    Code: 0
    URI: http://www.fanfiction.net/

    Message: Object expected
    Line: 276
    Char: 17
    Code: 0
    URI: http://www.fanfiction.net/

    Message: Object expected
    Line: 14
    Char: 13
    Code: 0
    URI: http://www.fanfiction.net/

     
  21. Alabaster86

    08/30/2012 at 5:47 pm

    My account page on fanfiction dot net looks like my computer does in safe mode and when I hit my pm link or any other, nothing happens. So, yeah, I would say the formatting is messed up.

     
  22. Sue Stone (@knittingknots)

    08/30/2012 at 5:47 pm

    It’s acting up…pages are loading correctly only occasionally…story, bio, and statistics all being rather flaky….

     
  23. Uncle Kai

    08/30/2012 at 5:49 pm

    It seems ffcdn2012.fictionpressllc.netdna-cdn.com is unreachable from Europe.. “Connection refused.” (T-Online/Germany)

    Lots of stuff is still in my browser cache so the formatting is not gone. From a “fresh” browser it looks a lot worse…

     
  24. Silverpaw

    08/30/2012 at 5:50 pm

    Alright i can handle this stuff but i draw the god damn line at not even allowed to enter my inbox

     
  25. While

    08/30/2012 at 5:51 pm

    Glad I’m not the only one having problems. I hope they fix this annoying thing soon – –

     
  26. KingdomOfThomond

    08/30/2012 at 5:52 pm

    Search seems fine at the moment…

     
  27. Katie

    08/30/2012 at 5:52 pm

    It still doesn’t work.

     
  28. maite mas

    08/30/2012 at 5:54 pm

    I can´t login…I try with firefox and Safari, and neither of them let me get into my account!!

     
  29. CodyGotKilld

    08/30/2012 at 5:56 pm

    The bug is also affecting fictionpress.com. I’m defintely thinking it is one of the tweaks that is causing this problem since it is only affecting certain pages.

     
  30. Scarlett Faye

    08/30/2012 at 5:58 pm

    Has Fanfiction crashed or something? I went there and it just completely went awry. There was no Log In button for me, and when I was able to log in, I wasn’t able to publish a chapter to my story. I really need to update my story so the quicker this is fixed the better it is for most of us. Thanks! 🙂

     
  31. xraiderv1

    08/30/2012 at 5:59 pm

    yeah, seems that way.

     
  32. mike

    08/30/2012 at 6:00 pm

    The following resources are not available to the web server it seems:

    https://ffcdn2012-fictionpressllc.netdna-ssl.com/static/scripts/_master194_min.js
    https://ffcdn2012-fictionpressllc.netdna-ssl.com/static/scripts/secure_master20_min.js

    So I think the fictionpressllc domain is down, affecting both fictionpress and fanfiction.

     
  33. CodyGotKilld

    08/30/2012 at 6:01 pm

    It is mostly the profiles and accounts that are being difficult to navigate so far. I can go to each catergory and it is just fine searching through the stories.

     
  34. bandbfan

    08/30/2012 at 6:02 pm

    Am trying to log in and am getting no pop up or place to be able to log in!???

     
  35. MMC

    08/30/2012 at 6:03 pm

    I’ll throw in my two cents since some people are:

    I’m not having any explicit problems with the site except for the cover arts not showing up (which is not a big deal to me yet). I can click on links and they all seem fine (even the ones on profiles with the ‘double-checking to leave’ thing; it all works). Haven’t tried reviewing/PMing anything yet to see if that also caused problems. I am using the latest Firefox browser at work at the moment. So if that helps anyone…

    I went to open up the IE9 browser to compare, and yes, there seems to be something wrong with the site on that browser. =/ Definitely bugged out.

     
  36. EmilyStark

    08/30/2012 at 6:03 pm

    Yeah, it seems there is a malfunction happening. I literally cannot even search anything, let alone log in. I really hope there is a moderator watching the site or something so we can get this mess fixed. I have much to do on here and it cannot be pushed back to another day.

     
  37. EmilyStark

    08/30/2012 at 6:06 pm

    Okay, mine’s working just fine now. Thank you to whoever or whatever fixed it.

     
  38. bienfait

    08/30/2012 at 6:08 pm

    Pages are loading properly again, although I’m getting the IE security warning with most pages.

     
  39. sailorkagome91

    08/30/2012 at 6:14 pm

    im all good now its working agin

     
  40. Catmandu22

    08/30/2012 at 6:15 pm

    None of my stuff will pull up and I cant get off of the main page on my account but i could this morning. HELP?

     
  41. KingdomOfThomond

    08/30/2012 at 6:19 pm

    Same here, but Firefox isn’t warning me about anything.

     
  42. Guest

    08/30/2012 at 6:20 pm

    It’s all good again for me, too. Thanks for the prompt action! 🙂

     
  43. CodyGotKilld

    08/30/2012 at 6:22 pm

    I have to press show all content on the IE security tab that pops up now to. This is not cool for a site that is know for being virus free. Please fix this problem ff.net.

     
  44. Camp Hogwarts

    08/30/2012 at 6:22 pm

    Could you fix the display layout? Whenever I click any sidebars like, Do Manager, nothing happens. Do you know what’s happening? Please help.

     
  45. Living For Jesus

    08/30/2012 at 6:25 pm

    Pages are fine now – except my account page. When I click on my SN to enter my account page I can’t click on any of the sidebar links.

     
  46. Camp Hogwarts

    08/30/2012 at 6:31 pm

    Exactly with mine. Nothing has changed, and all the words are small and its in Times New Roman font, and also none of my sidebars are working.

     
  47. yoli ravioli

    08/30/2012 at 6:32 pm

    happy I’m not the only one with a problem…I thought it was just because I was using google chrom…

     
  48. remusharryfangirl12

    08/30/2012 at 6:49 pm

    Damn it, and I really wanted to post my new fluffy fanfiction…oh well, guess I’ll have to do it later. I have to pack anyway…

     
  49. birdlover303

    08/30/2012 at 6:59 pm

    The account area is messed up ;( and i was supposed to put up the rest of my fanfic today….

     
  50. CodyGotKilld

    08/30/2012 at 7:04 pm

    I finally had to say that this was a trusted site on my IE settings so that the format was fine in the account page(s).

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: